Andrée Jeglertz pitää taktiikkansa salassa ennen Ruotsi-ottelua

© Kuva: Getty Images

Suomen päävalmentaja Andrée Jeglertz ei lähtenyt Ruotsi-ottelun alla avaamaan liian tarkasti taktisia suunnitelmiaan, mutta korosti erityisesti puolustuksen onnistumisen tärkeyttä.

Suomen naisten maajoukkue kohtaa Ruotsin EM-lohkovaiheen toisessa ottelussa lauantaina. Andrée Jeglertz ei suostunut lehdistötilaisuudessa vastaamaan ruotsalaistoimittajan uteluihin joukkueen taktiikasta.

– Haluaisit, että kerron sen sinulle? Jeglertz naurahti.

– Osoitimme Italiaa vastaan, että puolustamme melko hyvin. Meillä täytyy olla hyvä suunnitelma, kun voitamme pallon ja alamme hyökkäämään. Mutta meidän täytyy olla ennen kaikkea hyviä puolustuksessa, siitä ei ole epäilystäkään, hän jatkoi hyväntuulisena.

Suomi-Ruotsi pelataan Göteborgin Gamla Ullevilla lauantaina 13.7. Suomen aikaa klo 21.30.