Ex-huippufutaaja Mika Kottila kommentoi JJK-koutsi Kari ”Martsi” Martosen potkuja.

Martonen sai monoa JJK:n heikon menestymisen takia ja kakkosvalmentaja Juha Pasoja nostettiin tilalle.

– Tietysti tässä on viime kierroksesta se päällimmäisenä mielessä, että Martsi sai luvan lähteä kilometritehtaalle. Sitähän tässä on jo jonkin aikaa odoteltu, Kottila toteaa peliyhtiö Betssonin tiedotteessa.

– Taustoja en sen tarkemmin tiedä, mutta välillä kun sanotaan, että nämä tehdään sovussa, niin valehdellaan, mutta tässä tapauksessa uskon todella olevan niin. Varmasti Martsi on saattanut itsekin tehdä omat johtopäätökset tilanteesta ja ajatella seuran parasta.

– En missään tapauksessa sano, että hän olisi luovuttaja, vaan on varmasti ymmärtänyt myös sen, että joku tie on nyt kuljettu loppuun. On olemassa myös sitä toista ääripäätä valmentajissa, jotka eivät lähde kirveelläkään.