Jean Fridolin Nganbe Nganbe siirtyy FC Lahteen loppukauden ajaksi, vahvistaa lahtelaisten seuratiedote.

Vikkelä kamerunilaislaituri siirtyy Kuhnurien väreihin Miesten Ykkösessä pelaavasta Oulun Palloseurasta. 25-vuotias Nganbe Nganbe saapui Lahteen torstaiaamuna lääkärintarkastukseen, jonka jälkeen hän osallistui välittömästi joukkueen harjoituksiin.

Kamerunilaislaituri on FC Lahden päävalmentajalle Juha Maliselle tuttu mies, sillä hän hankki Nganbe Nganben vuonna 2010 AC Oulun paitaan. Tuolloin kamerunilainen pelasi Veikkausliigassa yhteensä 20 ottelua, joissa hän teki kaksi maalia.

Liigavuoden jälkeen Nganbe Nganbe siirtyi Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelanneen MKS Odran riveihin, josta hän palasi takaisin Suomeen vuonna 2011. Tällä kertaa seuraksi löytyi OPS. Kuluvalla kaudella Nganbe Nganbe on pelannut Ykkösessä yhdeksän ottelua, joissa hän on viimeistellyt yhden maalin.

Päävalmentaja Juha Malinen on tyytyväinen saadessaan Nganbe Nganben riveihinsä. Hän tietää, mitä odottaa uudelta vahvistukselta.

– Hän on parhaimmillaan pirteä, hyvin liikkuva, aktiivinen, aggressiivinen ja rohkea pelaaja. Alkaa kuulostaa hieman siltä, miten olemme viime aikoina pelanneet, Malinen hymähtää.

– Pelipaikka tulee löytymään joko kärjen alapuolelta tai laidoilta. Vasenjalkaisena hänelle tulee olemaan käyttöä myös erikoistilanteissa, Malinen kertoo.

Nganbe Nganbe on FC Lahden käytettävissä ensi maanantaina, jolloin joukkue kohtaa Kisapuistossa MYPA:n.

Lähde: FC Lahden verkkosivut.