HJK joutui nöyrtymään virolaiselle Nömme Kaljulle Mestarien liigan 2. kierroksen karsintavaiheessa.

HJK hävisi tiistaina toisen osan maalein 1-2. Koska ensimmäinen ottelu Helsingissä päättyi 0-0-tasapeliin, jatkaa piskuinen virolaisseura seuraavalle kierrokselle yhteismaalein 2-1.

HJK aloitti toisen osaottelun Virossa surkeasti. Ensimmäisen 45-minuuttisen jälkeen Kalju johti koitosta maalein 2-0. Maalinteossa onnistuivat 28. minuutilla Yankuba Ceesay ja seitsemän minuuttia myöhemmin Damiano Quintieri.

HJK piristyi hiukan toisella jaksolla ja onnistui kaventamaan reilun tunnin jälkeen Demba Savagen osuttua kulmapotkutilanteesta. Helsinkiläisseuran loppukiri jäi kuitenkin kovin vaisuksi, eikä tasoitusosumaa nähty.

Tappion myötä HJK:n europelit päättyvät tänä vuonna jo heinäkuussa.