VPS yrittää yllättää HJK:n jo toistamiseen tällä kaudella Veikkausliigassa, kun vaasalaisryhmä matkustaa Töölöön perjantaina.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen HJK:n kotikentällä päättyi vaasalaisten 2-1-voittoon ja tälläkin kertaa VPS hamuaa hyvää tulosta.

VPS:n tavoitetta tosin hankaloittaa poissaolot:

– Varmuudella sivussa on Jarno Parikka ja todennäköisesti myös Jesper Engström. Parikka kuntouttaa polveaan ja ”Jeppe” on ollut hoidoissa alkuviikon ajan. Patrik Lomski vuorostaan on kärsinyt etureisivaivoista Inter-pelin jälkeen ja voi olla, että hän ei kykene myöskään pelaamaan HJK:ta vastaan. Meillä on siis etenkin laitapelaaja ja hyökkääjäosastolla vajausta, päävalmentaja Olli Huttunen ennakoi seuran verkkosivuilla.

Vepsu nappasi viime pelissä harvinaisen vierasvoiton Helsingistä, joten vaasalaiset voivat lähteä varsin paineitta otteluun.

– Meillä ei ole mitään menetettävää heitä vastaan. Edellisellä kerralla kaadettiin iso peikko 51 vuoden tauon jälkeen, joten sellaista painolastia ei ole enää harteilla. Lähdemme rennolla mielellä haastamaan heitä, mutta hakien tosissamme voittoa. Meidän on vain tehtävä hyvällä asenteella töitä läpi pelin, Huttunen tietää.