VPS:n kokenut Cheyne Fowler on ollut koko alkukauden sivussa polvivaivojen vuoksi.

Vaasalaisseuran nettisivujen mukaan keskikenttäpelaaja on sitkeästi ja tunnollisesti kuntouttanut itseään päästäkseen taas pelikuntoon. Fowler haluaakin olla mukana auttamassa Vepsua menestymään.

Etelä-Afrikasta kotoisin oleva Fowler satutti polveaan talvella Seinäjoella pelatun Komia-turnauksen yhteydessä. Pelaajan mukaan jalkaan ei kohdistunut törmäystä tai muutakaan kolhua.

– Loukkaantuminen tapahtui joko Komia-turnauksessa tai heti sen jälkeen, en ole aivan varma. Pelasimme kolme peliä kolmeen päivään ja aloin tuntea sen jälkeen epämukavuutta polvessani. Tein virheen jatkaessani harjoittelua lähes kuukauden verran, koska kipu ei tuntunut niin kovalta. Sitten tuli vaihe jolloin minun oli pakko mennä kuvauttamaan se ja siellä ilmeni vaurio rustossa, Fowler kertoo.

VPS-käskijä Olli Huttunen valitsi Fowlerin mukaan jo viime viikon sunnuntaina pelatun KuPS-ottelun kokoonpanoon. Tuolloin vielä ei vastuuta tullut, mutta seuraava tilaisuus siihen on tulevana sunnuntaina FC Interiä vastaan.

– Olin joukkueen mukana penkillä Kuopiossa ja toivon olevani myös sunnuntaina. Olen valmis siihen rooliin missä Oka ja Petri Vuorinen haluavat minun olevan, pelaaja sanoo.

Lue Fowlerin pitkä haastattelu VPS:n sivuilta.