Ykkösen kärjessä keikkuva Haka on tehnyt sopimuksen kokeneen puolustajan Patrik Rikama-Hinnenbergin kanssa. Pesti kattaa loppukauden.

– Haka on tällä hetkellä houkutteleva seura, jossa asioita tehdään täysillä. Tavoitteemme on pikainen nousu takaisin liigaan ja haluamme tehdä voitavamme tämän eteen, FC Hakan toimitusjohtaja Markku Salminen kertoo seuran verkkosivuilla.

– Loppukauden huipputärkeissä otteluissa pelaajaringissä pitää olla leveyttä esimerkiksi varoitustilien täyttymisten ja mahdollisten loukkaantumisten johdosta.

Rikama-Hinnenberg debytoi Veikkausliigassa HJK:n joukkueessa kaudella 2004. Miehen läpimurto nähtiin IFK Mariehamnin riveissä 2007-2010. Viime vuosina puolustaja on kartuttanut kokemusta Ruotsista ja Bulgariasta.

– Tämä mahdollisuus tuli meille hyvään saumaan, sillä joukkueessamme ei ole juurikaan luontaisia laitapakkeja. Hän on minulle entuudestaan tuttu, luotettava ja urheilullinen pelaaja, joka tuo kaivattua leveyttä rinkiimme, Hakan päävalmentaja Juho Rantala iloitsee.