JJK-hyökkääjä Babatunde Wusu siirtyy kauden mittaisella sopimuksella Arabiemiraatteihin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Al Khaleej FC:n riveihin. Laajalti rakastetun kärkimiehen tällä erää viimeiseksi otteluksi JJK-paidassa jäi Harjulla 5.8. pelattu MYPA-ottelu.

Wusu siirtyi JJK:hon Mikkelin Palloilijoista kaudeksi 2007 ja oli maaleineen yksi suurimmista tekijöistä, kun Kettupaidat nousivat historiallisesti Veikkausliigaan kaudeksi 2009.

Nyt 29-vuotias Tunde pelasi vuosina 2007-2013 JJK-paidassa kaiken kaikkiaan 104 sarjaottelua, joista 45 Ykkösessä ja 59 Veikkausliigassa. Maaleja noiden kausien aikana on syntynyt yhteensä huimaavat 66.

Näiden lisäksi tilille on kertynyt otteluita muun muassa Suomen Cupissa, Liigacupissa – ja tietenkin viimekesäisissä UEFA Europa Leaguen historiallisissa karsintaotteluissa, jossa myös syntyi erittäin tärkeä maali ensimmäisessä ottelussa Stabaekia vastaan.

Veikkausliigassa otteluita tilille kertyi myös TPS-paidassa – liigaotteluita miehellä on yhteensä 116, noissa tehtynä 42 maalia.