Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue eli Pikkuhuuhkajat kaatoivat upeasti omassa EM-karsintaottelussaan Walesin tiistaina vieraskentällä.

Suomen voittolukemat olivat peräti 5-1. Veikkausliigan kärjessä olevan FC Hongan pelaajat vastasivat Suomen maaleista.

Kuparisen rikkoi jo 7. minuutilla Kastriot Kastrati ja tauolle mentiin jo 4-0-vierasjohdossa, kun Tim Väyrynen osui kahdesti ja Mostagh Yaghoubi kertaalleen.

Toisen puoliajan alussa Wales kavensi rangaistuspotkumaalilla. Viimeisen sanan sai kuitenkin Veikkausliigassakin oivia otteita esittänyt Väyrynen, joka kruunasi iltansa hattutempulla – miehen kolmas maali syntyi 57. minuutilla.

Pikkuhuuhkajat nousivat karsinnassa nyt neljään pisteeseen kahdesta ottelusta. Avauspelissä joukkue tasasi Liettuan kanssa pisteet 2-2-lukemin kesäkuussa. Wales oli omassa karsinta-avauksessa voittanut Moldovan 1-0.