Veikkausliigan MYPA:n päävalmentaja kaudesta 2014 alkaen on Antti Muurinen. MYPA ja Muurinen ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen.

Valmennusryhmään liittyy lisäksi jo vuosina 2010-2011 MYPA:n valmennusryhmässä toiminut Mike Keeney niin ikään kaksivuotisella sopimuksella.

Antti Muurinen on moninkertainen mestarivalmentaja kotimaan kentiltä ja lisäksi entinen pitkäaikainen A-maajoukkueen päävalmentaja. MYPA:ssa uskotaan että Muurisen kokemus ja menestys auttavat joukkuetta tavoitteessa nostaa toiminnan tasoa jälleen yhdellä pykälällä.

– Menestystä ei rakenneta yhdessä päivässä ja sopimus Antti Muurisen kanssa perustuu tavoitteeseemme mennä edelleen eteenpäin. Viimeiset kolme kautta ovat olleet oppimisen ja omaksumisen aikaa meille. Vuonna 2011 aloitettu uusi alku -projekti on tulossa päätökseensä ja nyt meidän on otettava seuraavat askeleet, MYPA:n toiminnanjohtaja Marco Manso sanoo seuran verkkosivuilla.

Muurinen palaa nyt valmennustehtäviin vuoden tauon jälkeen luotsattuaan viimeksi kaudella 2012 HJK:n Suomen mestariksi.

– Back in business, hieno tunne. Olin valmentajana 32 vuotta putkeen ja nyt on takana välivuosi. Välivuosi teki hyvää, näin enemmän pelejä kuin pitkään aikaan ja koko ajan tuntui enemmän siltä, että haluan edelleen olla mukana nimenomaan valmentajana, Muurinen toteaa.

– Veri veti takaisin kentän laidalle valmennushommiin, into ja halu valmentamiseen oli suuri.