Arsenalin espanjalaistähti ihmettelee: ”Kuinka Real Madrid päästi Mesut Özilin meille?”

© Kuva:

Espanjan maajoukkueen ja Arsenalin keskikenttäpelaaja Santi Cazorla, 28, ihmetteli Marca-lehden haastattelussa, kuinka Real Madrid saattoi päästää Mesut Özilin, 24,siirtymään Arsenaliin.

– Olen valtavan iloinen Özilin siirrosta. Hän on uniikki pelaaja. En ymmärrä, miksi Real hänet myi, mutta sitä pitää kysyä seuralta itseltään. Hän toki tunsi, että ei saanut arvoistaan mahdollisuutta. Hän istuu hyvin pelitapaamme. Toivottavasti hänen avullaan pystymme haastamaan muut Valioliigan suurseurat, Cazorla kommentoi.

Gareth Balen 100 miljoonan Espanjaan siirron myötä Real Madrid päästi saksalaisen puolestaan Englantiin 50 miljoonalla eurolla. Aiemmin myös monet Real-pelaajat ovat ihmetelleet siirtoa.

Özil iski 2-0-maalin rangaistuspotkusta tiistaina, kun Saksa kukisti Färsaaret vieraskentällä 3-0 MM-karsinnassa. Valioliiga-debyyttinsä mies tehnee tulevana lauantaina, kun Arsenal kohtaa Sunderlandin vieraskentällä.