Espanjalaislehti Marca aavistelee Huuhkajien pelaavan perjantaina Espanjaa vasten sangen erikoisella miehistöllä ja muodostelmalla.

Marca on asiantunteva kenties mitä tulee Espanjan maajoukkueeseen, mutta Suomeen media ei ole ilmeisesti paneutunut. Marca kaavailee verkkosivuillaan Huuhkajien nimittäin pelaavan 4-4-2-muodostelmassa, mikä on varsin erikoinen päätelmä.

Marca nostaa myös Suomen avaukseen mielenkiintoisia nimiä mielenkiintoisille pelipaikoille. Lehden kaavailuissa keskikentän alemmalta oksalta tuttu Alexander Ring olisi kärjessä Teemu Pukin kanssa, Roman Eremenko miehittäisi vasenta laitaa, Teemu Tainio nähtäisiin topparina ja keskikentän pohjalla pelaisi Riku Riski aisaparinaan Kari Arkivuo.

Paatelainen on toisinaan tehnyt yllättäviäkin valintoja avausmiehistöön, mutta Marcan kaavailuihin Huuhkaja-luotsi tuskin päätyy. Sen verran erikoisia ne nimittäin ovat.

Katso tästä linkistä Marcan veikkaukset avauksista.