FC Haka Oy tiedottaa järjestävänsä osakeannin. Tarkoitus on kerätä kasaan 60 000 euroa, jotta yhtiön rahoitus varmistuisi loppuvuoden osalta.

– Nyt alkava osakeanti on osa rahoitussuunnitelmaamme, joka on tehty paikkaamaan noin 150 000 euron rahoitusvajetta kuluvalle vuodelle. Ilman rahoitussuunnitelman onnistumista FC Haka Oy ei selviä kriittisistä maksuvelvoitteistaan kauden ja vuoden loppuun saakka, kertoo FC Haka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen seuran verkkosivuilla.

Rahoitussuunnitelma koostuu 50 000 euron lisäyhteistyökumppani- ja tapahtumamyynnistä, 50 000 euron ensi vuoden sopimusten ennakkomaksuista sekä 50 000 euron uuden osakeannin tuotoista.

– Jokaisen rahoitussuunnitelmamme osa-alueen pitää toteutua, jotta toimintaedellytyksemme säilyvät, selventää FC Haka Oy:n toimitusjohtaja Markku Salminen.

– Jatkamme tiukan talouden linjaamme ja huolehdimme kustannuskurista, mutta tämä ei riitä. Rahoituksemme ydinhaaste, vuosien takaisten velkojen hoitaminen, korostuu tämän vuoden yhteistyökumppanimyynnin jäätyä riittämättömäksi ponnisteluistamme huolimatta. Taloutemme parantamiseksi on jo tehty paljon, nyt on uuden osakeannin vuoro, Salminen summaa.

Haka on Ykkösessä tällä hetkellä toisena. Piikkipaikkaa pitää SJK. Voittaja nousee liigaan.