Italia haluaa maajoukkueluotsin jatkavan MM-kisojen jälkeenkin

© Kuva: Getty Images

Italian jalkapalloliiton pomo kertoo, että se ei ole katsastanut vielä lainkaan jatkajaehdokkaita Cesare Prandellille, jonka sopimus päättyy tulevan kesän MM-kisoihin.

56-vuotias valmentajavelho ei ole virallista ilmoitusta antanut, mutta hänen uskotaan haluavan jatkaa uraansa seurajoukkueen parissa. Liitto kuitenkin pitää yhtenä vaihtoehtona myös miehen jatkamista.

– Emme ole aloittaneet keskusteluja kenenkään valmentajan kanssa. Kun MM-kisapaikka on varmistunut, istumme alas hänen kanssaan ja keskustelemme tulevaisuudesta. Prandelli voi yhä olla vaihtoehto. Puhumme ja selvitän hänen aikeena, Football-Italia siteerasi liiton puheenjohtajaa Giancarlo Abetea.

Prandelli aloitti Italian maajoukkueen päävalmentajana kesän 2010 MM-kisojen jälkeen Marcello Lippin luopuessa tehtävistään. Prandellin johtama Italia eteni viime kesän EM-kisoissa finaaliin asti, missä se joutui taipumaan kuitenkin Espanjalle.

Kesän Confederations Cupissa joukkue putosi välierissä Espanjalle rangaistuspotkuilla ja voitti pronssiottelussa Uruguauyn puolestaan pilkuilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.