Italian jalkapalloliiton pomo kertoo, että se ei ole katsastanut vielä lainkaan jatkajaehdokkaita Cesare Prandellille, jonka sopimus päättyy tulevan kesän MM-kisoihin.

56-vuotias valmentajavelho ei ole virallista ilmoitusta antanut, mutta hänen uskotaan haluavan jatkaa uraansa seurajoukkueen parissa. Liitto kuitenkin pitää yhtenä vaihtoehtona myös miehen jatkamista.

– Emme ole aloittaneet keskusteluja kenenkään valmentajan kanssa. Kun MM-kisapaikka on varmistunut, istumme alas hänen kanssaan ja keskustelemme tulevaisuudesta. Prandelli voi yhä olla vaihtoehto. Puhumme ja selvitän hänen aikeena, Football-Italia siteerasi liiton puheenjohtajaa Giancarlo Abetea.

Prandelli aloitti Italian maajoukkueen päävalmentajana kesän 2010 MM-kisojen jälkeen Marcello Lippin luopuessa tehtävistään. Prandellin johtama Italia eteni viime kesän EM-kisoissa finaaliin asti, missä se joutui taipumaan kuitenkin Espanjalle.

Kesän Confederations Cupissa joukkue putosi välierissä Espanjalle rangaistuspotkuilla ja voitti pronssiottelussa Uruguauyn puolestaan pilkuilla.