Juha Pasoja rakentaa jo kauden 2014 JJK:a

© Kuva:
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

JJK haki hurjalla kirillä vieraspisteen Espoosta. Loppulukemiksi FC Honka vastaan kirjattiin värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-3-tasapeli.

JJK oli jo 0-2-tappiolla, mutta nousi jopa 3-2-johtoon. Tim Väyrynen vei jyväskyläläisten voiton tuomarin antamalla lisäajalla tekemällään maalilla.

JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja ei halunnut ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa suuremmin spekuloiden joukkueensa tilannetta sarjataulukossa. JJK on Veikkausliigassa viimeisenä yhdeksän pistettä seuraavana etenevää FC Interiä perässä.

– Olemme nollanneet sarjatilanteen jo aikoja sitten. Lähdemme voittamaan jokaista peliä ja pelaamaan rennolla asenteella. Yritämme niin saada parhaan mahdollisen tuloksen ja samalla rakennamme jo tulevaa varten, Juha Pasoja totesi.

– Asemamme on ollut tukala jo pitkään. Vaatisi melkoisen ihmeen, että nousisimme siitä. Yritämme vain pitää ilmapiirin hyvänä ja meiningin rentona, sitä kautta on mahdollista saada tulosta. Tänään se oli aika lähellä.

JJK kohtaa seuraavaksi reilun viikon päästä KuPSin kotikentällään. Jyväskyläläisten kautta on maanantain Honka-kamppailun jälkeen jäljellä neljä kierrosta.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!