Juve-luotsi Mestarien liigasta: ”Olemme musta hevonen”

© Kuva: Getty Images

Juventus pelaa Mestarien liigan B-lohkossa Real Madridin, Galatasarayn ja FC Kööpenhaminan kanssa.

Italialaisseuran päävalmentaja Antonio Conte antaa suosiolla suosikin viitan espanjalaisjätille.

– Tämä on kiehtova lohko. Real Madrid jahtaa 10. voittoa ja he ovat käyttäneet todella paljon rahaa. He ovat suosikkeja. Olemme realisteja, mutta emme laita kattoa sille, mihin asti voimme edetä., seuran virallinen Twitter-tili siteerasi Contea.

– Olemme kilpailun musta hevonen ja vaarallinen sellainen. Joukkue on hyvässä kunnossa positiivisen Milanon esiintymisen jäljiltä. Toivottavasti meidän halumme olla hyväksymättä tappiota säilyy ominaisuutenamme koko ajan.

Juventus avaa kilpailun tiistaina vieraspelillä Kööpenhaminassa.