19-vuotias Joel Pohjanpalo kirmasi viime lauantaina ensimmäistä kertaa uuden seuransa VfR Aalenin pelipaidassa, kun joukkue kohtasi harjoitusturnauksessa kolmannen sarjaportaan 1.FC Heidenheimin. Suomalaishyökkääjä onnistui heti debyytissään myös maalinteossa.

Saksan toinen bundesliiga palaa huomenna maaottelutauolta ja jalkavammastaan toipuneen Pohjanpalon odotetaan olevan joukkueen kokoonpanossa Arminia Bielefeldin tulossa kylään. Pisteet tekisivät molemmille joukkueille hyvää, sillä kumpainenkin lähti sarjatauolle kolmen ottelun tappioputki niskassaan. Aalen ei noissa otteluissa tehnyt ainuttakaan maalia.

Schwäbische Postin ja liga-zwei-sivuston mukaan Pohjanpalo aloittaa mitä todennäköisimmin Bielefeld-ottelun vaihtopenkiltä. On kuitenkin hyvin mahdollista, että mies päästetään irti pelin kuluessa.