Veikkausliigassa mitalitaistossa viime kierroksille asti ollut ja lopulta neljänneksi sijoittunut IFK Mariehamn julkisti uusia sopimuksia keskiviikkona.

Ensimmäinen vahvistus on Kakkosen Ekenäs IF:stä saapuva Robin Sid. Keskikenttämiehen kanssa seura teki vuoden sopimuksen. Lisäksi kesken viime kauden tulleen Bernando Ribeiron sopimusta jatkettiin myös ensi kaudeksi.

Tiistaina ilmoitettiin jo maalivahti Johan Sundmanin, 35, jatkavan seurassa myös tulevan kauden. Mies toimii myös seuran maalivahtivalmentajana.

Seura kertoi myös neuvottelevansa yhä Luis Solignacin kanssa mahdollisesta jatkosta. Pelaaja esiintyi mainiosti loppukaudesta – saldona kuusi maalia yhdeksään otteluun. Mies on parhaillaan kotimaassaan Argentiinassa lomailemassa ja käy agenttinsa kanssa läpi vaihtoehtojaan.

Seura tiedotti myös, että Petteri Jokihaara, Niko Kukka sekä Emil Andersson eivät jatka seurassa.