Maajoukkueluotsi puolustelee Mario Balotellin valintaa: ”En näe tässä ristiriitaa”

© Kuva: Getty Images

Italian maajoukkueluotsi Cesare Prandelli on joutunut puolustelemaan Mario Balotellin valitsemista. Perinteisesti mies ei ole valinnut ryhmäänsä kurinpidollisista syistä pelikieltoa kotimaassa kärsiviä pelaajia.

Balotelli on kärsinyt kotimaassa kolmen ottelun pelikieltoa, jonka hän sai raivotessaan erotuomarille taannoisessa Napoli-ottelussa.

– Kutsuin hänet, koska meidän tapamme ratkoa ongelmat on katsoa silmiin pukukopissa. Haluan tehdä niin hänen kanssaan ja sopia, koska meidän pitää lähestyä MM-kisoja psykologisesti oikealla tavalla, Prandelli kertoi medialle maanantaina Goal.com:n mukaan.

Maajoukkueluotsi muistutti myös siitä, että Balotellin panna päättyi viikonlopun kierrokselle.

– En halua rangaista pelaajaa, joka on jo rangaistuksensa kärsinyt. Jos meillä olisi ollut keskellä viikkoa ottelu, en olisi kutsunut häntä. En ole koskaan kutsunut pelikiellossa olevaa pelaajaa mukaan. Säännöt ovat selvät. Hän ei ole enää pannassa, joten en näe ristiriitaa tässä.

Italia on jo varmistanut paikkansa ensi kesän MM-kisoihin ennen kahta viimeistä karsintapeliä. Joukkue kohtaa perjantaina Tanskan vieraissa ja seuraavana tiistaina Armenian kotonaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.