Maajoukkuepelaajalla sydänkohtaus treenikentällä – henki säilyi, jalka amputoitiin

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Jalkapallomaailmassa ei selvitty ilman tragediaa maaotteluviikkojen aikana. Trinidad & Tobagon puolustajalla Akeem Adamsilla, 22, kävi kuitenkin onni onnettomuudessa, kun mies lyysähti harjoituskentällä maahan sydänkohtauksen seurauksena Unkarissa.

9 A-maaottelun pelaaja kiidätettiin sairaalaan, missä hänet saatiin pidettyä hengissä, mutta leikkauksen seurauksena tulleiden komplikaatioiden myötä hänen vasemman jalkansa alaosa jouduttiin amputoimaan. Pelaaja odottaa yhä sairaalassa sydänsiirrännäistä.

Trinidad & Tobagon keskiviikkoyönä Suomen aikaa kohdanneen Uuden-Seelannin päävalmentaja Ricki Herbert pohdiskeli ottelun aattona elämän syntyjä syviä.

– Tällaiset uutiset laittavat hieman perspektiiviä asioihin, eikö vain? Ajatuksemme ovat suunnattu pelaajalle ja hänen perheelleen ja annamme kaiken mahdollisen tukemme hänelle, Herbert kommentoi NZfootball-sivustolle.

Port of Spainissa pelattu ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Uusi-Seelanti pelaa MM-kisapaikasta kaksiosaisen jatkokarsinnan marraskuussa Meksikoa vastaan.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!