Saksa ilman tappioita MM-kisoihin, Zlatan vei Ruotsin jatkokarsintaan

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Saksa voitti Sami KhediranAndre Schürrlen ja Mesut Özilin maaleilla Irlannin maalein 3-0 ja eteni viidentenä Euroopan maana ensi kesän MM-kilpailuihin. Jo aiemmin paikkansa olivat varmistaneet Italia, Hollanti, Belgia ja Sveitsi. Saksa on selviytynyt mukaan MM-kisoihin aina karsintoihin osallistuessaan.

C-lohkon toisessa ottelussa Ruotsi voitti Itävallan maalein 2-1 ja varmisti paikkansa playoff-vaiheessa. Näin jatkokarsinnassa nähdään ainakin yksi pohjoismaalainen joukkue. Tanskalla ja Norjalla ei enää mahdollisuuksia mukaan ole, mutta myös Islanti on yhä kiinni lohkonsa kakkospaikassa.

Ruotsin voittomaalin teki viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa Zlatan Ibrahimovic. Kukapas muukaan. Zlatan otti upeasti haltuun Kim Källströmin viidenkymmenen metrin syötön ja ampui vasemmalla jalallaan pallon maaliin ohi Itävallan maalivahdin Robert Almerin. Itävallan loppukiriä oli omiaan tyrehdyttämään Marko Arnautovicin saama punakortti, jonka Ruotsin Johan Elmander kieltämättä räikeästi filmasi. Vielä lisäajan viimeisellä minuutilla Bayern-tähti David Alaba ampui vapaapotkun vain hieman maalin ohi, mutta nuorukaisen ottelu päättyi tällä kertaa kyyneliin.

Itävallan 1-0-johtomaalista vastasi Stuttgart-hyökkääjä Martin Harnik. Ruotsin tasoitusmaali merkittiin Martin Olssonin nimiin.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!