Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt sopimukset maalivahti Mihkel Aksalun, hyökkääjä Akseli Pelvaksen ja keskikenttäpelaaja Justin Moosen kanssa.

Pelvas, joka paukutti maaleja ennen HJK:ssa, laittoi nimensä kahden vuoden mittaiseen pahviin. Viron maajoukkuemaalivahti Aksalu jatkaa niin ikään Seinäjoella seuraavat kaksi kautta. Moosen paperi kattaa sen sijaan ensi kauden.

– Olen tosi tyytyväinen, että saamme jatkaa näiden kolmen kovan luokan pelurin kanssa, jotka ovat jo osoittaneet, että pystyvät pelaamaan odotuksiemme ja paineiden alla, kommentoi sopimuksia SJK päävalmentaja Simo Valakari seuran verkkosivuilla.

SJK neuvottelee tällä hetkellä usean vahvistuksen kanssa ja pyrkii tekemään myös jatkosopimuksia runkopelaajilleen.

– Me etsimme aina pelaajia jotka tuovat meidän joukkueeseen jotain ja pystyvät parantamaan meidän joukkuetta jollain tavalla, Valakari valottaa.