Vaikka Veikkausliiga-kausi on ohi, jatkaa VPS yhä harjoittelua. Mukana on seuran verkkosivujen mukaan myös kuusi uutta kasvoa.

Hyökkääjä Lasse Linjala on tuttu Veikkausliigasta JJK:n riveistä ja viime kaudella Ykkösestä Hakan joukkueesta. 26-vuotias Linjala on iskenyt 47 Veikkausliiga-ottelussa viisi maalia.

Vasa IFK:sta testiin ovat saapuneet kaksikko Kristian Kokko ja Andreas Strandvall. Vuonna 1995 syntynyt keskikenttäpelaaja Kokko teki päättyneellä kaudella IFK:lle yhden maalin. Strandvall, 23, hyökkäävänä pelaajana heilutti verkkoja puolestaan 15 kertaa.

1992 syntynyt keskikenttäpelaaja Jasse Kivinen edusti tällä kaudella Pallokerho Keski-Uusimaata. Testissä on niin ikään FC Jazzin 17-vuotias keskuspuolustaja Samuli Virtanen, joka on pelannut kuluneella kaudella pääosin B-nuorissa.

Testattavana on myös Virosta kotoisin oleva hyökkäävä keskikenttäpelaaja Albert Taar. 23-vuotias Taar on pelannut kuluneella kaudella JK Trans Narvan riveissä 31 pääsarjaottelussa ja kahdessa Eurooppa-liigan karsintapelissä.

– Kaikki ovat esiintyneet harjoituksissa edukseen. Heidän näkee osaavan pelata jalkapalloa hyvällä tasolla. Pelaajat ovat tehneet kovalla asenteella töitä ja heidän kanssaan ei ole ollut minkäänlaisia vaikeuksia, päävalmentaja Olli Huttunen kertoo seuran verkkosivuilla.