Hulk haluaa Tottenhamiin: ”Andre Villas-Boas on nero”

© Kuva: Getty Images

Pietarin Zenitiä edustava brassihyökkääjä Hulk, 27, kertoo ihailevansa ex-luotsinsa Andre Villas-Boasin työnjälkeä Tottenhamissa ja vihjaa halustaan lyöttäytyä yhteen miehen kanssa.

Miehet olivat yhtä aikaa FC Portossa kaudella 2010. Hulk ampui silloin seuralle peräti 36 maalia, kun joukkue juhli kauden päätteeksi niin kotimaan mestaruutta tappiottoman saldon päätteeksi kuin Eurooppa-liigan voittoakin.

Goal.com:n mukaan mies oli lähellä siirtyi Venäjältä Lontooseen lainasopimuksella kesällä, mutta Tottenham ei silloin miestä halunnut. Hulk on yhä kiinnostunut yhteistyöstä.

– Opin paljon Villas-Boasilta Portossa. Hän on erittäin älykäs taktisesti. Hän oli erittäin tietoinen vastustajista ja tiesimme heistä käytännössä kaiken kun ottelut alkoivat, Hulk kertoi Twentyfour7-lehdelle Goal.com:n mukaan.

– Oli jopa pelottavaa tietää niin paljon. Olen iloinen, että hän luo nimeä Englannissa ja olisi fantastista pelata jälleen jonain päivänä hänen alaisuudessaan.

Hulkilla on ollut omat ongelmansa Venäjällä, mm. kohtaamansa rasismin vuoksi jopa oman joukkueensa kannattajien joukosta.