Chelsea on iskenyt silmänsä kovan luokan hyökkääjään, sillä Jose Mourinho aikoo tarkkailla Radamel Falcaota pelaajakaupat mielessään, kertoo Daily Mirror -lehti.

Chelsea-manageri on aikeissa seurata AS Monacon kärkimiestä torstaina, kun Kolumbiaa edustava maalitykki kohtaa Belgian. Vasta tuon koitoksen jälkeen Mourinho olisi valmis harkitsemaan viherän valon näyttämistä 60 miljoonan punnan tarjoukselle.

Falcao siirtyi kesällä ranskalaisseuraan, vaikka hyökkääjän perässä oli useita muitakin seuroja. Hiljalleen huhut ovat kuitenkin kuiskineet, että Falcao jättäisi Ranskan pikavauhtia.

Chelsea ei ole kuitenkaan aivan täysin vakuuttunut Falcaon sopivuudesta Valioliigaan, ja siksi ottelu Belgiaa vastaan on pelaajalle hyvä mittari. Mourinho halusi huippuhyökkääjän jo kesällä, mutta tuolloin Wayne Rooneyn ja Robert Lewandowskin kalastelu ei tuottanut tulosta.

Siirto voisi olla ajankohtainen tammikuussa tai ensi kesänä. Mourinhoa kiinnostanee varmasti myös se, että Falcao saisi pelata vielä Mestarien liigassa tällä kaudella.