Bayern Münchenin pukukopin liepeillä kuohuu. Valmentaja Pep Guardiolan kerrotaan olevan vakuuttunut, että joku joukkueen pelaajista vuotaa ulos tietoja taktisista suunnitelmista ja pelaajavalinnoista.

– Aivan sama kuka hän on, mutta päitä täytyy putoilla. Minä heitän vuotajan ulos! Hän ei pelaa enää koskaan alaisuudessani, urheilulehti SportBild kertoo Guardiolan raivonneen joukkueelleen ennen lauantaista huippuottelua Dortmundia vastaan.

Ilmeisesti uhkauksella ei ole ollut tehoa, sillä tuonkin sitaatin oli joku lehdelle vuotanut.

– Tietenkään Pep Guardiola ei pidä sellaisesta. Valmentaja järjestää aika ajoin salaisia harjoituksia. Ei niiden tietoja voi vuotaa, Bayernin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge totesi tv-kanava Sky:lle vahvistaen samalla vuotopelot.

Guardiola turvautunut yksityisetsiviin?

Rummeniggella on ilmeisesti omat aavistuksensa vuotajasta.

– Joku toivoo saavuttavansa jonkinlaista hyötyä ja vuotaa siksi tietoja ulkopuolelle. Minä olen hyväuskoinen, mutta en sinisilmäinen. Emme pyydä NSA:lta vakoiluapua, mutta neuvoisin asianosaisia kiireesti asennemuutokseen. Muuten seuraa harmeja. Ei vain Pepin, vaan koko seuran taholta.

Sport1-lehti nostaa esille Espanjassa keväällä nousseet huhut siitä, että Guardiola olisi pelännyt myös Barcelonan vuosinaan joukkueen asioiden valumista median tietoon.

Espanjalaismedian mukaan Guardiola palkkasi jopa etsivätoimiston seuraamaan pelaajiensa tekemisiä. Etsivien väitetään seuranneen aikanaan Gerard Piquetä ja tämän puolisoa Shakiraa.