Saksassa hattutempun tehnyt hyökkääjä: ”Sami Hyypiä käski rentoutumaan”

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkuseniin kesällä siirtynyt korealaishyökkääjä Heung-Min Son ehti tuskailla tehottumuutensa kanssa ennen kuin viime viikonloppuna tärähti.

Mies ampui Bundesliiga-uransa ensimmäisen hattutempun, kun Sami Hyypiän suojatit kaatoi Sonin entisen seuran HSV:n 5-3-lukemin lauantaina. Sonin maalisaldo koko kaudelta näyttää nyt neljää, kun viime kaudella mies teki hampurilaisille 12 liigaosumaa.

Mies kertoi ottelun jälkeen, että on asettanut paineita itselleen, joka on näkynyt esityksissä.

– Halusin päästä tähän otteluun rennompana. Hauskan pitäminen on osa jalkapalloa. Minun pitää kiittää maaleistani joukkuekavereitani sekä valmennusta, joka on antanut minulle paljon itseluottamusta, Son kertoi Bundesliigan kotisivuilla.

– Päävalmentaja Hyypiä sanoi, että minun ei pidä ottaa ensimmäisellä kaudellani niin paljon paineita maaleista. Se auttoi minua tekemään huippusuorituksen.

Mies paljastaa vain yrittäneensä nauttia enemmän pelistään.

– Pitää pystyä nauramaan enemmän, tekemään asioita enemmän yhdessä joukkuekavereidne kanssa ja yleisesti vain pyrkiä pitämään enemmän hauskaa. Tunsin itseni rentoutuneeksi ennen peliä.

Leverkusen ehti hävitä edellisen pelin sarjanousija Braunschweigia vastaan, mutta voiton myötä on sarjassa kolmantena tasapisteissä sarjakakkosen Dortmundin kanssa, joka hävisi oman ottleunsa viikonloppuna. Bayern johtaa joukkueita neljän pisteen marginaalilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.