FC Inter on solminut pelaajasopimuksen puolustaja Mathias Lindströmin kanssa. 32-vuotias toppari siirtyy Interiin Suomen mestaruuden voittaneesta HJK:sta.

Kaudella 2001 Veikkausliigassa Interin paidassa debytoineen Lindströmin sopimus kattaa kauden 2014, jonka lisäksi se sisältää option seuraavasta kaudesta.

– Tuntuu hyvältä palata Interiin, jonka riveissä liigaurani aikanaan alkoi. On ollut hienoa nähdä, miten seura on kehittynyt lähtöni jälkeen, yhdeksän vuotta sitten Turusta lähtenyt Lindström kommentoi seuran kotisivuilla.

Pitkän uran Suomessa tehnyt Lindström on pelannut Interin lisäksi Veikkausliigaa Allianssin, Tampere Unitedin ja HJK:n paidassa. Yhteensä 255 liigaottelussa pelanneesta Lindströmistä tuli tänä syksynä eniten Veikkausliigan mestaruuksia saavuttanut pelaaja yhteensä seitsemällä voitollaan.

Topparihankinta oli prioriteettina

Toppariosaston pikainen vahvistaminen oli Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan yksi seuran tärkeimpiä tavoitteita, koska Lindströmin lisäksi Interin tämänhetkisistä sopimuspelaajista vain Juuso Hämäläinen pelaa pääasiallisesti sillä pelipaikalla.

– Viime kauden jälkeen oli selvää, että tarvitsemme vahvistusta puolustuksen keskustaan. Mathias on kokenut pelaaja, jonka uskon olevan meille hyödyksi sekä kentällä että sen ulkopuolella, Dragtsma kertoo.

Vaikka Lindströmin edellisistä kausista Turussa on jo aikaa, aivan tuntemattomaan joukkoon hän ei palaa. Nykyjoukkueesta Magnus Bahne, Henri Lehtonen ja Ari Nyman pelasivat Interissä jo ”Massen” edellisellä visiitillä.