Celtic-luotsi antaa tukensa: ”Teemu Pukille ei ole löytynyt sopivaa seuraa kärkeen”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Celtic-luotsi Neil Lennon kertoo olleensa tyytyväinen Teemu Pukin esityksiin alkukaudella vaikka maaleja ei ole tullut ihan odotettuun tahtiin. Pukki osui siirtonsa jälkeen kahdessa ensimmäisessä liigapelissään. Sen jälkeen mies pelasi viisitoista ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien ilman maalia, kun viimein viime viikonloppuna suomalainen teki voittomaalin Hiberniania vastaan 1-0-voitossa.

– Olen ollut tyytyväinen Teemun esityksiin vaikka maaleja ei ole tullut. Hän saa nosteen maalistaan ja toivottavasti näemme niitä lisää tulevaisuudessa, Lennon kertoi Evening Timesille.

Lennonin mukaan yksi tekijä hyökkääjien, ja varsinkin Pukin, maalinteko-ongelmissa on ollut kahden vakiolaiturin Derk Boerrigterin sekä James Forrestin useat poissaolot pitkin kautta.

– On aina hankalaa pelata, jos seuralla ei ole luonnollisia laitureita. Valitettavasti meillä ei ole leveyttä sillä osastolla.

”Pukille ei ole löytynyt sopivaa seuraa kärkeen”

Lennon näkee Pukin avauksen pelaajana, mutta sopivaa seuraa  hyökkäykseen ei ole löytynyt. Viime peleissä manageri on ollut kuitenkin  tyytyväinen suomalaisen ja toisen kärkimiehen Anthony Stokesin yhteistyöhön.

– Emme ole löytäneet sopivaa kumppania, joka sopii Teemun pelityyliin hyökkäyksessä. Viime peleissä olemme yrittäneet löytää sopivaa muodostelmaa käytettävissä olevista pelaajista.

– Teemu ja ”Stokesy” pelasivat hyvin Motherwellissä. Parivaljakko on pelannut hyvin yhteen viime peleissämme. Nyt katsomme kuinka tämä lähtee kehittymään tulevissa peleissä.

Celtic kohtaa lauantaina Heartsin skottiliigassa. Celtiic johtaa sarjaa tappioitta, Hearts on viimeistä edellisenä.

Katso tästä Pukin maali viime viikonlopulta.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS