Borussia Dortmundin lauantai-illan huolet eivät jääneet pelkkään tappion murehtimiseen. Joukkue hävisi kotonaan Sami Hyypiän luotsaamalla Bayer Leverkusenilla ja miehistöstä putosi jälleen pari kaveria sairastuvalle.

Bundesliigan virallisen Twitter-tilin mukaan Leverkusenin puolustava keskikenttämies Sven Bender kiidätettiin ottelusta sairaalaan. Bender, jonka pelaaminen ottelun alla oli epävarmaa, oli avauksessa. Hän tuli vaihtoon 63. minuutilla nilkkavamman vuoksi.

Myös toisen keskikentän pohjan pelaaja Nuri Sahinin pelaaminen ensi viikon jatkopaikan Mestarien liigassa ratkaisevassa Marseille-pelissä on epävarmaa. Turkkilainen loukkasi itseään ottelun loppuhetkillä kaksinkamppailutilanteessa vaihdettiin kentältä 82. minuutilla.

Puolustuspään ensisijaisesta linjasta peräti kolme sivussa

Dortmundilla on jo entuudestaan tukku loukkaantumishuolia juuri puolustuspäässä, mikä on näkynyt joukkueen suoritustasossa. Joukkueelta on sivussa ykköstopparipari Mats Hummels-Emir Spahic, laitapakki Marcel Schmelzer sekä keskikenttämies Ilkay Gündogan.

Lisäksi kolmostoppari Sokratis on seuraavasta Bundesliiga-pelistä sivussa lauantaina saamansa punaisen kortin vuoksi, joten päävalmentaja Jürgen Kloppilla riittää pohtimista kokoonpanonsa suhteen.