Rovaniemen Palloseura ja Lassi Nurmos, 19, ovat solmineet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen johon sisältyy vuoden optio, tiedotti seura kotisivuillaan perjantaina.
Nurmos saapuu Rovaniemelle AC Oulusta, jossa hän pelasi kaudet 2011-2013. Ykkösen pelejä ehti kertyä 54 kappaletta.

Haukiputaan Pallon kasvatti on pelipaikaltaan puolustaja. Nurmos on esiintynyt myös uransa aikana Suomen nuorisomaajoukkueissa.

Päävalmentaja Juha Malinen tuntee Nurmoksen hyvin AC Oulun vuosiltaan.

– Lassi on noussut jo 3 vuotta sitten AC Oulun kokoonpanoon sekä yhdeksi joukkueen luottopelaajaksi, nyt on kuitenkin aika ottaa askel eteenpäin, Malinen kertoo.

– Hänen jalat toimivat hyvin ja hän tuo RoPSlle lisää puolustustarkkuutta, mutta myös pelinavaamisvaihtoehtoja sekä hyökkäyksen avustamista.

Nurmoksen asenne ja tavoitteet ovat myös Malisen tiedossa.

– On aina upeaa saada joukkueeseen pelaajia, joiden postiluukusta tipahtelee maajoukkuekutsuja ja joiden tavoitteita eivät valtakunnan rajat rajoita, sanoo Malinen

”Hyvä askel eteenpäin”

Nurmos itse on tyytyväinen sopimuksen synnyttyä.

– Erittäin hyvältä tuntuu nyt kun sopimus on tehty. Muutaman divarikauden jälkeen tämä on hyvä askel eteenpäin uralla, sanoo Nurmos.

– Tavoitteena on auttaa henkilökohtaisella panoksella joukkuetta parempiin tuloksiin ja samalla kehittyä niin että tämä ei jää viimeiseksi askeleeksi.

Rovaniemelle siirtymiseen vaikutti hänen mukaansa useampi asia.

– RoPSista olen kuullut paljon positiivista ja seurassa vaikuttaa olevan tekemisen meininki. Cup-voiton tuomat europelit tuovat vielä lisää hyvää vipinää. Innolla odotan tulevia vuosia Rovaniemellä, Nurmos päättää.