SJK:n päävalmentaja Simo Valakari on solminut pitkän jatkosopimuksen. Uusi neljän vuoden jatkosopimus astuu voimaan tammikuussa 2014.

– Hän on eteenpäin menevä, kunnianhimoinen valmentaja ja me uskomme että hän johtaa meidät menestykseen. Todennäköisesti hän tulee vielä joskus urallaan valmentamaan suurempiakin seuroja maailmalla, kommentoi SJK puheenjohtaja Raimo Sarajärvi sopimusta seuran verkkosivuilla.

Valakarilla oli jo ennestään sopimus kaudesta 2014, mutta uusi pesti kaudet aina kauden 2017 loppuun asti. Jatkosopimuksesta oli alustavasti sovittu jo viime vuoden helmikuussa, mutta nyt sopimus sinetöitiin.

Pitkän ammattilaisuran jalkapalloilijana tehnyt Valakari aloitti SJK:n valmentajana kauden 2012 päätteksi ja nosti SJK:n Veikkausliigaan voittamalla Ykkösen kaudella 2013.

SJK:n kapteenina kahden viime kauden ajan toiminut Chris Cleaver toimii jatkossa Valakarin apuna valmennuksessa.