Borussia Dortmund -tähden kausi päättyi polvivammaan

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Viime kauden Mestarien liiga-finalistin Borussia Dortmundin synkkä kausi loukkaantumisrintamalla jatkuu. Kokenut puolalainen keskikenttäpelaaja Jakub ”Kuba” Blaszczykowski loukkasi polvensa lauantaisen Augsburg-ottelun ensiminuuteilla. Magneettikuvat paljastivat, että miehen oikean polven eturistiside on revennyt.

– Valitettavasti oletus kävi toteen: Ristisidevamma se on. Torstaina menen leikkaukseen ja heti sen jälkeen alkaa taistelu kohti comebackia, Blaszczykowski kirjoitti Facebook-sivullaan.

Dortmundin joukkueen lääkäri Markus Braun uskoo, että Kuba voi palata joukkueharjoituksiin heti kesäloman jälkeen. Tällä kaudella 28-vuotias puolalainen ehti esiintyä 16 Bundesliiga-ottelussa ja kuudessa Mestarien liigan pelissä. Maaleja Kuba viimeisteli näissä otteluissa kolme.

Dortmundilla on ollut valtavasti loukkaantumisia kauden aikana. Pahimmillaan koko normaali puolustuslinja on ollut samaan aikaan lasaretissa. Blaszczykowski on jo toinen pelaaja, jonka kausi päättyi ristisidevammaan. Aikaisemmin toppari Neven Suboticilla todettiin yhtä ilkeä polvivamma.

Ottelu Augsburgia vastaan päättyi 2-2-tasapeliin.

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!