Hyökkääjätähti Falcao sai tylyn diagnoosin: Kausi ohi ja MM-kisat jäävät väliin!

© Kuva: Getty Images

Eilen polvensa Ranskan Cupissa loukanneen AS Monacon ja Kolumbian tähtihyökkääjän Radamel Falcaon pahin painajainen kävi toteen. Miehen vasemman polven eturistisiteiden todettiin rikkoutuneen. Edessä on kuuden kuukauden sairausloma, joten MM-kisat jäävät väliin.

27-vuotias Falcao tutkittiin Portugalissa. Hoitavana kirurgina toimi arvostettu Jose Carlos Noronha, joka on hoitanut huippufutaajista mm. PepeäArjen Robbenia ja Ashley Colea. Falcaon polven diagnoosista kirjoitti La Tercera-lehti.

Kolumbian maajoukkueelle sen suurimman tähden poisjäänti on todella kova kolaus. Kolumbia pelaa MM-kisoissa 16 vuoden tauon jälkeen ja kohtaa alkulohkossaan Kreikan, Japanin ja Norsunluurannikon.

Falcao siirtyi täksi kaudeksi AS Monacoon La Ligan Atlético Madridista. Espanjassa hän ehti voittaa kaksi kertaa Eurooppa-Liigan maalikuninkuuden. Hänet arvostettiin kahden viikon takaisessa Kultainen Pallo-äänestyksessä maailman viidenneksi parhaaksi pelaajaksi vuonna 2013.