Lehti: Manchester Unitedin puolustaja siirtymässä Bundesliigaan

Saksalainen Bild am Sonntag kertoo, että Bundesliigan putoamistaisteluun ajautunut SC Freiburg on saamassa kovan luokan vahvistuksen Valioliigasta. 23-vuotias Fábio da Silva on siirtymässä Freiburgin takalinjoja lujittamaan.

Brasilialaisen laitapuolustajan sopimus Manchester Unitedin kanssa umpeutuu tulevana kesänä. Kesällä Fábio olisi saatavilla ilmaiseksi, mutta Freiburg haluaa varmistaa oikeutensa 172-senttiseen brassiin ennen kuin muut ehtivät väliin. Siirtosumman arvellaan olevan alle miljoona euroa.

Brasilian maajoukkueessa syksyllä 2011 kaksi ottelua pelannut Fábio on jäänyt tällä kaudella minimaaliselle vastuulle. Ainoan Valioliiga-ottelunsa hän pelasi syyskuussa eikä minuutteja ole Mestarien liigassakaan herunut. Vasemman pakin paikalla Manchesterissa pelaa Ranskan maajoukkuemies Patrice Evra.

Edellisen kerran Fábio pääsi Unitedin ykkösjoukkueen mukana kentälle tammikuun alun cup-ottelussa Swanseaa vastaan, mutta tuolloin mies ajettiin ulos vain viiden minuutin kentälläolon jälkeen. Nuoren miehen identtinen kaksosveli Rafael sen sijaan on pelannut jokseenkin säännöllisesti ManU-puolustuksen oikealla laidalla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.