Lehti: Manchester Unitedin puolustaja siirtymässä Bundesliigaan

© Kuva:
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Saksalainen Bild am Sonntag kertoo, että Bundesliigan putoamistaisteluun ajautunut SC Freiburg on saamassa kovan luokan vahvistuksen Valioliigasta. 23-vuotias Fábio da Silva on siirtymässä Freiburgin takalinjoja lujittamaan.

Brasilialaisen laitapuolustajan sopimus Manchester Unitedin kanssa umpeutuu tulevana kesänä. Kesällä Fábio olisi saatavilla ilmaiseksi, mutta Freiburg haluaa varmistaa oikeutensa 172-senttiseen brassiin ennen kuin muut ehtivät väliin. Siirtosumman arvellaan olevan alle miljoona euroa.

Brasilian maajoukkueessa syksyllä 2011 kaksi ottelua pelannut Fábio on jäänyt tällä kaudella minimaaliselle vastuulle. Ainoan Valioliiga-ottelunsa hän pelasi syyskuussa eikä minuutteja ole Mestarien liigassakaan herunut. Vasemman pakin paikalla Manchesterissa pelaa Ranskan maajoukkuemies Patrice Evra.

Edellisen kerran Fábio pääsi Unitedin ykkösjoukkueen mukana kentälle tammikuun alun cup-ottelussa Swanseaa vastaan, mutta tuolloin mies ajettiin ulos vain viiden minuutin kentälläolon jälkeen. Nuoren miehen identtinen kaksosveli Rafael sen sijaan on pelannut jokseenkin säännöllisesti ManU-puolustuksen oikealla laidalla.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS