Elokuusta lähtien ilman vakituista työnantajaa ollut Petteri Forsell voi olla löytämässä uuden seuran Saksasta. 23-vuotias keskikentän taituri on näytillä tiistaina harjoituksiin palanneessa kakkosbundesliigaseurassa VfR Aalenissa. Aalenin riveissä pelaa myös nuori suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo.

– Petteri on pieni voimanpesä, joka voi pelata molemmissa laidoissa tai keskikentällä kymppipaikalla, Aalenin valmentaja Stefan Ruthenbeck luonnehti suomalaista schwäbische.de-sivustolla.

VfR Aalen lentää ensi tiistaina harjoitusleirille Turkkiin. Vielä on epävarmaa, nouseeko Forsell joukkueen mukana lentokoneeseen. Mikäli näin käy, puhuu kaikki sopimuksen puolesta.

Forsell purki elokuussa sopimuksensa turkkilaisen Bursasporin kanssa. Alkukauden aikana hän pelasi huipputehokkaasti Veikkausliigaa IFK Mariehamnin riveissä. Syksyn mittaan 169-senttinen Forsell kävi näytillä niin Tanskassa kuin Ruotsissakin, mutta sopimukseen testit eivät johtaneet.

Forsell debytoi A-maajoukkueessa viime helmikuussa Israelin vieraana ja ampui komean maalin heti ensimmäisessä ottelussaan.

Kiinnostaako Bundesliigan seuraaminen suomeksi? Asiantuntijamme tuoreimmat uutiset osoitteesta www.bundesliiga.com!