Saksan sarjat palaavat ensi viikolla talvitauolta, mutta harjoitusotteluita pelataan jo täyttä häkää. Torstaina pelikentällä hikoili myös Joel Pohjanpalon VfR Aalen, joka kohtasi treenipelissä Sveitsin kakkosliigaa johtavan FC Vaduzin.

Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Kaikkein lähimpänä maalintekoa oli nuori suomalaishyökkääjä, joka osui Vaduzin maalin tolppaan peräti kaksi kertaa. Aalenin valmentaja olikin ottelun toisen puoliajan pelanneen Pohjanpalon peliin tyytyväinen.

– Olisin suonut Pohjanpalolle maalin. Silloin olisimme olleet taas vähän pidemmällä, Stefan Ruthenbeck kommentoi Schwäbische Postille.

Lehden mukaan Pohjanpalo on esiintynyt pirteästi harjoituskauden aikana ja nuoren Huuhkaja-pelaajan saama luotto onkin jatkuvasti kasvamaan päin. Seuraavan kerran Pohjanpalo päässee yrittämään maalintekoa jo huomenna, kun Aalen pelaa saman päivän aikana peräti kaksi harjoitusottelua. Vastaan asettuvat Berat Sadikin sveitsiläisryhmä FC Thun sekä Saksan kolmosbundesliigan VfL Osnabrück.