Arsenalin havitteleman nuoren Schalke-tähden Julian Draxlerin, 20, siirrossa on myös Arsenalin verivihollisella Tottenhamilla sormensa pelissä.

Tottenhamiin viime tammikuussa siirtynyttä Lewis Holtbyä huhutaan muualle, ja paluu Schalkeen on vahvin vaihtoehto. Pelaajan agentti Marcus Noack kertoi pelaajan olevan epätoivoinen peliaikansa vuoksi (uutinen), jota Tottenhamissa ei ole tullut. Uhkana taivaanrannassa on jääminen Saksan MM-miehistön ulkopuolelle.

– Schalke on mielenkiintoinen vaihtoehto, Noack valotti Bildille.

Samalla Arsenalin on kerrottu olevan vahvasti kiinnostunut Draxlerista, mutta saksalaisseuran olevan haluton luopumaan pelaajasta ainakaan kesken kauden. Nuorukaisen sopimuksessa on purkuoptio, mutta se astuu voimaan vasta kesällä. Mediatietojen mukaan sen arvo on hieman alle 38 miljoonaa puntaa.

Mutta mikäli Schalke onnistuu saamaan Holtbyn takaisin, uskotaan seuran olevan valmis päästämään Draxlerin Arsenaliin kesken kauden.