FC Viikinkien harjoitusottelut jatkuivat maanantaina Lahdessa. Vuosaarelaiset hävisivät perjantaina MYPA:lle, ja maanantaina käsikirjoitus oli samantyylinen.

Viikingit joutui tyytymään vieraskentällä 0-4-tappioon. Ottelu pysyi pitkään tasaväkisenä, kunnes loppua kohden isäntien paremmuus alkoi näkyä enemmän.

– Samankaltainen peli kuin perjantainakin siinä mielessä, että pelasimme taas hyvän ensimmäisen puoliajan. Vaikka tulokset nyt olivatkin rumia, niin sen verran voi todeta, että nämä ensimmäiset puoliajat olivat ehkä ehjempiä puoliaikoja kuin yksikään viime kauden 45-minuuttinen, päävalmentaja Ilkka Jäntti toteaa positiivisesti seuran verkkosivuilla.

Viikinkien valmennusjohdossa ollaan vuoden ensimmäisiin peleihin tyytyväisiä, vaikka tuloksekkaasti koitokset eivät ole sujuneetkaan.

– Sehän on selvä, että kun liigajengi heittää parhaat miehensä kentälle, niin meillä eivät vielä pojat pysy mukana. Tällä kertaa roikuimme mukana hiukan pidempään kuin perjantaina. Tulokset eivät näissä peleissä kuitenkaan ole niin tärkeitä, vaan pelit ajoivat asiansa, Jäntti summaa.

– Teimme oikeastaan molemmissa peleissä samankaltaiset virheet, ja se kertoo meille missä on parannettavaa. Vaikka nyt pelaajatilanteemme takia nämä kauden ensimmäiset harjoituspelit olivatkin ehkä turhan kovia, niin se hyvä puoli näissä peleissä on, että virheistä rangaistaan ja silloin tulee hyvin esiin se, missä meidän pitää parantaa.

FC Lahti – FC Viikingit 0-4

Maalit: 60’ 0-1 Rafael, 77’ 0-2 Mikko Lönnström (om.), 85’ 0-3 Rafael, 88’ 0-4 Drilon Shala