VPS palaa tänään maanantana harjoituksiin. Ryhmän mukana nähdään uusia testimiehiä.

Uusi kasvoina mukana harjoittelevat Teemu Honkaniemi, Tuomas Latikka ja Cornelius Stewart. Honkaniemi pelasi viime kaudella Ykköstä Viikingeissä. Stewart vaikutti Kakkoseen pudonneen OPS:n riveissä. Latikka puolestaan puolusti JJK:n laidassa viime kauden.

VPS:n testissä jatkavat jo aiemmin mukana olleet Kimmo Hovi, Jasse Kivinen, Kristian Kokko, Tomas Kula ja Lasse Linjala. Sen sijaan VIFK-ottelussakin esiintyneen Astrit Gabashin testiä ei enää jatketa. Myös testissä ollut Samuli Virtanen palaa Poriin jatkamaan opintojaan.

Pidemmistä loukkaantumisista kärsineet Cheyne Fowler ja Jarno Parikka pääsevät myös vähitellen takaisin tositoimiin.

– Parikan kuntoutuminen on edennyt hyvin. Jarno pääsee tekemään joitain pallollisia harjoituksia jo tammikuun aikana oman henkilökohtaisen ohjelmansa ohella. Fowler pääsee todennäköisesti liittymään joukkueen mukaan tammikuun aikana, päävalmentaja Olli Huttunen kertoo seuran verkkosivuilla.