Barcelona suunnittelee jättiremonttia Camp Noulle – katso video!

FC Barcelona on julkaissut havainnevideon stadioninsa ja sen lähialueiden kehittämisestä. Espai Barça -nimellä kulkevasta hankkeesta on tulossa seuran mukaan ”maailman suurin ja paras kaupungin keskustassa sijaitseva urheilulle pyhitetty keskus”.

Aluetta kehitetään sekä päästadionin Camp Noun että muun infrastruktuurin osalta. Camp Noun kapasiteettia on tarkoitus nostaa noin 10 000 katsojalla yli 105 000 katsojaan ja mm. kaikki katsomonosat aiotaan kattaa ja stadionin tiloja muutenkin modernisoida.

Muun muassa seuran koripallojaoston käyttämä sisähalli Palau Blaugrana aiotaan rakentaa uusiksi ja kasvattaa kapasiteettia useilla tuhansilla 12 000 katsojaan saakka. Alueelle on suunniteltu myös jäähallia sekä mm. toimisto- ja kauppatiloja.

Nykyiset suunnitelmat ovat suuntaa antavia ja ne on tarkoitus hyväksyttää seuran päätöselimissä kevään aikana. Varsinaiset rakennustyöt on tarkoitus aloittaa yksityiskohtaisen suunnittelutyön jälkeen vuonna 2017 ja koko alueen on tarkoitus olla valmis vuonna 2021.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.