Celtic maksoi siirtoikkunan viimeisenä iltana tiettävästi noin miljoona puntaa hankkiessaan Leigh Griffithsin. Tämä vahvistus saattaa tietää joukkueen suomalaishyökkääjä Teemu Pukille vähäisempiä peliminuutteja.

Skotlannin maajoukkuekärki siirtyi Wolverhamptonista Skotlantiin. 23-vuotias on jo paukuttanut aiemmin lainalla ollessaan maaleja Hiberniassa, joten peluri on ehtinyt näyttänyt kyntensä skottiliigassa.

Entisen Celtic-kärjen Frank McAvennien mielestä ostos on erinomainen. Tosin Celtic tarvitsisi hänen mielestään ensi sijassa hyökkääjää, joka on rangaistusalueella kuin kotonaan.

– Hän on uskomaton pelaaja ja luo tekopaikkoja toisille pelaajille. Hän pääsee peliin mukaan ja tekee hienoja maaleja. Hänestä ei voi olla pitämättä, mutta luulen silti, että Neil Lennon tarvitsee boksihyökkääjän, McAvennie pohtii The Scotsman -lehdelle.

Celticin kesähankinnat hyökkäyspäähän ovat osoittautuneet valjuiksi. Pukki ja Amido Balde eivät ole heilutelleet maaliverkkoja toivottuun tahtiin.

– En tiedä, onko Lennonilla luottoa Pukkiin tai Baldeen. He eivät ole vielä astuneet esiin, McAvennie lisää.

Pukki on ampunut skottiliigassa vasta neljä maalia. Suomalaisella on mahdollisuus seuraavan kerran minuutteihin lauantaina Aberdeeniä vastaan.