Valioliigan keskikastissa olevasta Swanseasta viikon alulla yllätyspotkut saanut Michael Laudrup on palkannut lakimiehen avukseen selvittämään tilannetta ja harkitsee vievänsä irtisanomisensa raastupaan.

Miestä ei ole potkujen myötä päästetty enää lainkaan seuran harjoituskeskukseen eikä hän ole päässyt jättämään omaa selitystä pelaajille lähdöstään.

Viime kaudella seuran Liigacupin voittoon johdattanut entinen huippupeluri ei ole saanut seuralta minkäänlaista perustelua potkuistaan Laudrup kertoo liigamanagereiden yhdistyksen (LMA) tiedotteen kautta julkisuuteen.

– Olen syvästi pettynyt potkuihin Swansea Citystä. Varsinkin irtisanomisen tavasta ja siitä, että en ole saanut lyhyintäkään kirjettä syistä tähän hätäiseen ja pikaiseen erottamiseeni. Minulla on lakimies apunani pohtimassa jatkotoimenpiteitä ja myös LMA on pyytänyt seuralta kirjallisesti seuralta selvitystä asiasta, Laudrup kertoi tiedotteessa Mirror-lehden mukaan.

Seura eteni Laudrupin johdolla myös Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, ensimmäistä kertaa historiassaan. 49-vuotias tanskalainen kiitteli tiedotteessa myös seuran kannattajia ja kertoi hänelle olleen suuri kunnia luotsata seuraa.