Ilvekselle farmisopimus toisen tamperelaisseuran kanssa

© Kuva: Juha Tamminen

Jalkapallon Ykkösessä pelaava Ilves on tehnyt farmisopimuksen Kakkosen läntisessä lohkossa pelaavan tamperelaisen Ilves-Kissojen kanssa, kerrotaan Palloliiton sivuilla.

Ilves-Kissat tulee saamaan vahvistuksia otteluihinsa Ilveksen kokoonpanon ulkopuolisista pelaajista sekä myös mahdollisesti Ilveksen lupaavimmista junioreista.

Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi myhäili erittäin tyytyväisenä farmisopimuksen varmistuttua.

– Tämä sopimus on erittäin hieno asia meidän seuramme ja erityisesti pelaajiemme näkökulmasta. Oman joukkueemme lisäksi peliaikaa on nyt tarjolla Kakkosessa Ilves-Kissoissa sekä nuorille pelaajille A- ja B-nuorissa. Ilves-Kissat on meille todella hyvä kumppani ja heidän peleissään pelaajamme ovat jatkuvasti meidän tarkkailun alla.

– Samalla valmentajamme näkevät myös Ilves-Kissojen pelaajia jatkuvasti ja sitä kautta pelaajaliikenne voi kulkea myös toiseen suuntaan. Yhteistyön avulla haluamme olla omalta osaltamme auttamassa Ilves-Kissoja saavuttamaan heidän tavoitteensa tulevalla kaudella.

Ilves-Kissojen kanssa Kakkosen läntisessä lohkossa kaudella 2014 pelaavat TPV, FC Hämeenlinna, VIFK, Pallo-Iirot, Närpes Kraft, Sporting Kristina, ÅIFK, Kerho 07 sekä Masku.

Huipputarjous: Pelaa TÄNÄÄN 50€ riskitön veto Nordicbetille ManU-Olympiakos-otteluun!
Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin. Lisäksi 100€ bonus!


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.