JJK:n sopimusrintamalla vilkas positiivisten uutisten viikko

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Veikkausliigasta Ykköseen täksi kaudeksi pudonneella JJK:lla on ollut kiireinen viikko sopimusrintamalla. Viikko alkoi iloisesti tiistaina paluumuuttaja Tommi Karin sopimusuutisella ja papereita allekirjoitettiin ahkerasti sen jälkeenkin.

Keskiviikkona jyväskyläläisseura vahvisti, että hollantilaistoppari Jordi van Gelderen jatkaa viininpunaisessa JJK-paidassa jo kolmatta kauttaan. Viime kaudella van Gelderenin pelit jäivät alkukauteen ikävän loukkaantumisen johdosta, mutta nyt mies on taas täydessä kunnossa.

– Erittäin hyvältä tuntuu. Jyväskylästä on tullut mulle kuin toinen kotikaupunki ja oon treenannut kovempaa kuin ikinä viimeiset puoli vuotta, van Gelderen kertoo JJK:n kotisivuilla.

Vilkas viikko jatkui uutisella omien kasvattien Aram Hasanzadan ja Jarkko Kosusen sopimuksista. Molemmat nuorukaiset voittivat JJK:n riveissä A-nuorten Suomen mestaruuden kaudella 2012.

Viimeisimpä joukkueeseen liittyi 31-vuotias makedonialainen laitapuolustaja Bilal Velija. Velija toimi viime kaudella Makedonian pääsarjassa pelaavan FK Gostivarin kapteenina. Velijan sopimuksesta kertoi Twitter-tilillään JJK:n hallituksen urheiluvastaava Joni Collan.

JJK:lla on koossa 20 pelaajasopimusta kaudelle 2014.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!