AC Oulu ja keskuspuolustaja Janne Hietanen ovat solmineet yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen, seura kertoo verkkosivuillaan.

35-vuotias OTP-kasvatti on pelannut pitkän uran ulkomailla – kokemusta löytyy Turkin, Espanjan, Ranskan, Norjan, Ruotsin ja Belgian sarjoista. AC Oulussa Hietanen pelasi ensimmäiset ottelunsa kaudella 2006, jonka päätteeksi oululaisjoukkue juhli nousua Veikkausliigaan.

170 virallisen AC Oulu -ottelun lomassa ”Hietsu” on tykitellyt topparille varsin mukavat 18 maalia ja antanut 19 maaliin johtanutta syöttöä. Fanien keskuudessa erittäin pidetty herrasmies tunnetaan erityisesti vahvasta pallollisesta pelaamisestaan, joka näkyy kentällä rauhallisina avaavina syöttöinä. Kokenut oululaispelaaja on toiminut myös AC Oulun kapteenina.

”Esimerkki nuoremmilleen”

Kuluvan talven aikana Hietanen on harjoitellut ja pelannut joukkueen mukana lähes normaaliin tapaan, vaikka sopimusta saatiin odottaa hieman pitempään.

– Hän on meidän pelitavan kannalta todella tärkeä pelaaja, joka pystyy avaamaan pelin alhaalta saakka haluamallamme tavalla. Hän on nähnyt jalkapalloa monessa eri kulttuurissa ja on siksi myös esimerkki nuoremmille pelaajille, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela kommentoi seuran kotisivuilla.

Hietasen sopimuksen myöstä AC Oululla on 12 pelaajasopimusta kaudelle 2014.

Huipputarjous: Pelaa TÄNÄÄN futis-matseihin 50€ riskitön veto Nordicbetille!
Lisäksi 100€ bonus! Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin!