Arkivuon Häckeniltä paras hyökkääjä sivussa tänään: ”Uskon, että voitamme”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen maajoukkueen laitapuolustaja Kari Arkivuon edustama Häcken pelaa sunnuntai-iltana vieraissa Allsvenskanin häntäpäähän alkukaudesta jumittuneen Mjällbyn.

Häckenillä on alla vakuuttava 3-0 –voitto Halmstadista torstailta, ja kolmen pisteen saldoilla göteborgilaiset aikovat jatkaakin.

– Mjällby on vieraissa perinteisesti aika vaikea paikka. Mjällby taistelee ja pelaa aggressiivisesti. Meillä on kuitenkin hyvä itseluottamus Halmstad-pelin pohjilta, ja lähdemme voittamaan, ennakoi SuomiFutis-sivuston Göteborgissa tapaama Arkivuo.

Joukkueet ovat kohdanneet jo kerran tällä kaudella, kun Häcken murjoi Mjällbyn kotonaan Ruotsin cupissa 3-0.

– Ei sitä liikaa pidä tuijottaa, mutta uskon, että voitamme, Arkivuo toteaa.

Allsvenskan on alkanut huipputasaisesti, ja neljän kierroksen jälkeen sijoilla kaksi ja kymmenen olevat joukkueet ovat vain kolmen pisteen päässä toisistaan. Vain puhtaan pelin Malmö on hieman toisena olevasta Kalmarista neljä pistettä karussa.

Tasaisuutta kuvaa sekin, että päivän otteluiden mennessä juuri Häckenin kannalta sopivalla tavalla ristiin, voi se nousta nykyiseltä yhdeksänneltä sijalta jopa toiseksi!

Häckenin urakkaa hankaloittaa joukkueen ykköshyökkääjä, kolme liigamaalia tehnyt Moestafa El-Kabir on jo saanut varoitustilinsä täyteen ja on pelikiellossa.

– Hän on yksi koko Allsvenskanin parhaista hyökkääjistä, mutta saamme hänelle varmasti hyvän korvaajan, Arkivuo vakuuttaa.

Panu Markkanen, Göteborg
Twitter @PanuMarkkanen


QPR – Swansea | ”Ärrät” vetoideana! ⭐️⭐️½