Helsingin Sanomat on kertonut, että tunnettu kansainvälinen vedonlyöntihuijari Wilson Raj Perumal on tavattu jälleen Suomessa. Singaporelaisesta Perumalista oli tehty kansainvälinen etsintäkuulutus ja poliisi otti hänet kiinni Helsingissä viime viikon keskiviikkona.

48-vuotias Perumal on parhaillaan Vantaan vankilassa. Hän ei vastustanut säilöönottopäätöstä. Perumal on kuulunut kansainväliseen rikollisjärjestöön, joka on järjestellyt jalkapallo-otteluiden tuloksia eri puolilla maailmaa.

Perumal sai kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion tekosistaan Suomessa heinäkuussa 2011. Perumalin syytelistalla oli lahjominen elinkeinotoiminnassa, väärennys, valtionrajarikos ja haitanteko virkamiehelle. Tuomio langetettiin kaikkiaan 26 järjestetystä ottelusta vuosina 2008-2011. Otteluista 24 oli RoPS:in otteluita.

Perumal on ollut keskusrikospoliisin jälkiseurannassa siitä lähtien, kun hänet luovutettiin Unkariin vuonna 2012. Hän ehti kärsiä Suomessa saamastaan tuomiosta vuoden.

Unkarissa Perumal on viettänyt viime ajat löyhässä kotiarestissa. Hän on auttanut paikallista poliisitutkintaa liittyen maan ottelumanipulaatioihin.

Perumal on tehnyt yhteistyötä eurooppalaisten viranomaisten kanssa välttyäkseen luovutukselta Singaporeen. Kotimaassaan miestä odottaisi luultavasti vankeusrangaistus sekä mahdollisesti entisten yhteistyökumppaneiden kostohalukkuus.