Valioliigan putoamistaistelu saattaa saada merkittävän käänteen kabineteissa, kun Cardiff City vaatii liigan hallintoa kumoamaan joukkueen 0-3-tappion Crystal Palacelle heidän voitokseen. Ottelu pelataan huhtikuun alussa.

Syynä vaatimukseen on se, että seuran mukaan Crystal Palacen urheilutoimenjohtaja Iain Moody on nuuskinut etukäteen selville Cardiffiin avauskokoonpanon. Cardiffin mukaan sillä on pitävät todisteet. Crystal Palacen manageri Tony Pulis ei suostunut kommentoimaan asiaa BBC:lle.

Cardiff toimitti jalkapalloliigalle torstaina viisisivuisen valituksen tapahtuneesta.

Cardiff saamassa oljenkorren?

Mikäli ottelu muutetaan jälkikäteen Cardiffiin voitoksi, on sillä merkittävä vaikutuksensa Valioliigan putoamiskamppailuun. Cardiff on parhaillaan viimeistä edellisenä 29 pisteellä.

Mikäli Cardiff saisi Palace-pelin tuloksen muutettua hyväkseen, nousisi se tasapisteisiin viimeisen säilyjän paikalla olevan Norwichin rinnalle. Norwich olisi yhä edellä vielä maalieronsa turvin. Joukkueilla on vielä neljä peliä jäljellä.

Palacelle, joka yllätti keskiviikkona Evertonin vieraskentällä 3-2-lukemin, on nyt 40 pistettä. Joukkue on jo lähes turvassa sarjapaikan suhteen, mikäli saa pitää pisteensä.

Lähde: BBC