Kari Arkivuon Häcken ei aio rikkoa tappiotonta kotisaldoaan

© Kuva: Kai Lintinen

Allsvenskanin kärjen tuntumassa oleva Kari Arkivuon BK Häcken pelaa hetki ennen illan MM-finaalia kotiottelun Örebroa vastaan.

– Haluamme totta kai voittaa kotona. Emme ole vielä hävinneet yhtään peliä kotona tällä kaudella, joten siitä lähdemme, että voitamme. Eikä vaadi mitään erityistä keskittymistä sen takia, että finaali on heti perään, sanoo Arkivuo HuippuFutis-sivuston haastattelussa.

Häcken myi juuri hyökkääjänsä Moestafa El Kabirin. Näin nuori Carlos Strandberg saa suuren vastuun kärjessä loppukaudella.

– Kevätkaudella hyökkäyspelimme oli hyvällä mallilla, ja teimme paljon maaleja. Syöttöpelimme oli myös hyvää. Päästimme taas turhia maaleja erikoistilanteista ja keskityksistä. Puolustusta pitää parantaa, hän tuumii.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen